Searching Rainbows

Je kan altijd en overal een regenboog vinden, hoe klein hij ook mag zijn!

Even voorstellen

Tekening ons gezin
Tekening door een collega

Ik ben Marissa, kleuterjuf in het Antwerpse en sinds oktober 2018 getrouwd met Kevin. In 2018 werd wij ook ouders van Warre*, die spijtig genoeg voor altijd 2 dagen oud zal blijven. Na nog enkele fertiliteitstrajecten, werd in 2022 onze tweede zoon Lander geboren.

Ik hou enorm van knutselen (kleuterjuf!), bakken en schrijven. Ik ben ook een boekenliefhebber en soms zelfs een beetje een ‘geek’. Daarnaast hou ik ook van dansen, zwemmen en yoga. Dit klinkt misschien sportiever dan ik ben!
Ik vind het ook heel fijn om te prutsen met mijn fototoestel, dus je mag altijd een kijkje nemen op mijn Instagram. (Al moet ik nog veel leren hieromtrent!)
Verder ben ik gek op koala’s, kangoeroes en konijnen. De eerste twee eens in AustraliĆ« in real life zien, staat dan ook op mijn mentale bucket list.

Waarom Searching Rainbows?

Ik merk dat dingen van me afschrijven helpt om mijn gedachten op een rijtje te zetten, om dingen een plaatsje te geven, … Maar ook dat ik zelf vaak op zoek ga naar verhalen van lotgenoten.
Door het verlies van Warre* ben ik me weer meer en meer gaan concentreren op dingen waar IK vrolijk van word. En daarom, na lang twijfelen, startte ik deze blog ter ere van zijn eerste ‘verjaardag’.

Searching Rainbows staat voor mij voor het zoeken naar de lichtpuntjes in een dag, in alles wat ons omringt. Maar het gaat ook over schrijven en verhalen delen. Je kan hier dan ook zeker en vast lezen over de twee dingen die mij het meeste bezig houden: het verlies van ons zoontje en de weg naar het vervolledigen van ons gezin.

Ik wens je nog veel leesplezier en laat gerust een bericht achter.
Alvast bedankt om Searching Rainbows een bezoekje te brengen!

1 reactie

  1. Lieve Marissa,
    Als ik aan je denk, lees wat je zo mooi hebt neergeschreven, kan ik alleen maar denken; ” ongelooflijk, wat een sterke vrouw je bent! En vooral ook dat jullie 2 samen als koppel enorm sterk zijn.
    Heel mooi dat je je verhalen en gedachten neerschrijft. Ik hoop dat je hieruit een beetje steun kan halen en toch ook die kleine fijne mooie gedachten die er zijn over Warre kan delen.
    Veel liefs Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Searching Rainbows

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Content is protected !!
Secured By miniOrange