Searching Rainbows

Je kan altijd en overal een regenboog vinden, hoe klein hij ook mag zijn!

Gelukkige verjaardag daar boven de wolken

Vorige jaar wist ik niet zo goed hoe ik Warre zijn verjaardag wilde vieren. Ik startte deze blog als verbale uitlaatklep voor mezelf. Maar hoe vier je die gelukkige verjaardag boven de wolken? Ik vroeg het me heel erg af, maar vond geen écht antwoord. Dit jaar weet ik het wel!

Dit is wat ik naar de naaste vrienden stuurden om mij te helpen om Warre een gelukkige verjaardag boven de wolken te geven.

Vorig jaar gingen we uiteindelijk een ijsje eten met Warre zijn meter en peter. Dat ijsjes eten is min of meer verbonden met de laatste maand van mijn zwangerschap. Toen begon het beter weer te worden en wandelde Kevin en ik geregeld naar het lokale ijssalon. Ik plande ook al uitjes naar daar tijdens de zomermaanden. Dus dit was zeker een gezellig samen zijn, met Warre in het achterhoofd. Iets dat we in intieme kring zeker zullen verder zetten.

Maar ik wilde meer voor zijn verjaardag. Ik wilde iets inspirerend, iets dat Warre en alle liefde die hij ons bracht vierde. Ik denk dat elke mama graag haar kind in de bloemetjes wil zetten met zijn verjaardag. Ze wil vol trots kunnen zeggen: wat is hij groot geworden, wat is hij gegroeid. Maar vooral: wat is onze liefde gegroeid. Maar hoe doe je dat als jou kind niet meer fysiek hier bij je is?

Dit jaar heb ik dat gevonden! (Ik werd geïnspireerd door een mama uit Amerika.) Ik wil heel graag in naam van Warre, de wereld een beetje mooier en liever maken. Zo wordt die gelukkig verjaardag boven de wolken, ook een gelukkige verjaardag hier bij ons.

Gelukkige verjaardag boven de wolken: spread love, kindness en sparkles wherever you go!

Spread love around

Het idee ontstond om in naam van Warre, op zijn verjaardag, iets liefdevol te doen voor anderen of een goede daad te verrichten. Ik wil dit ook aan onze familie en vrienden vragen, om zo de impact van Warre zijn verjaardag zo groot mogelijk te maken.

Het begrip ‘goede daad’ kan en mag je heel ruim zien. Dit kan iets heel klein zijn. Zo kan iedereen, die wil mee doen, voor zichzelf beslissen wat dat juist is. Van bloemen planten voor de bijtjes tot boodschappen doen voor een oudere buur. Van een compliment geven aan die ene collega tot het ijsje van de volgende klant betalen. Het kan allemaal! Maar als je beslist om iets voor iemand anders doen, wil ik graag dat die persoon dat weet. Dat die weet: dit is in naam is van een kleine kereltje dat twee jaar geleden onze harten stal. Zo blijft Warre levendig in onze harten en kan hij die van anderen blijven vullen.

Kaartjes om af te geven bij een goede daad - Gelukkige verjaardag boven de wolken

Maar ook om mensen te kunnen inspireren en te laten voelen dat er nog heel wat ‘regenbogen’ in de wereld zijn. Dat er nog heel wat goeds in de wereld is. Dus liet ik kaartjes maken die kunnen worden afgegeven. Nu maar hopen dat onze familie en vrienden ons willen helpen! Zo wordt het voor ons echt een gelukkige verjaardag, boven de wolken, maar ook hier!

Aan de slag!

Ik ging zelf op zoek naar hoe breng ik deze boodschap over? Ik vond deze leuke kaartjes, met bloemzaadjes, die de boodschap helemaal vatten. Deze (en andere) kaartjes stuurde ik naar iedereen waarvan ik hoop dat ze mee willen helpen. Samen met een korte uitleg en een kaartje om (eventueel) af te geven.

Gelukkige verjaardag boven de wolken: Let love grow!

Ik ben alvast benieuwd naar hoe iedereen op Warre zijn verjaardag een regenboog is voor iemand anders. Naar de liefdevolle acties die zullen plaatsvinden. Misschien worden ze hier wel gedeeld?
Misschien ben jij hier wel terecht gekomen omdat je zo’n kaartje kreeg? Je mag het allemaal delen in de reacties hieronder!

7 reacties

 1. Marissa

  31 maart 2020 at 8:15 am

  Ik ga straks alvast een bloemetje brengen naar iemand die alleen thuis zit en wel wat liefde kan gebruiken! (We houden de veiligheidsregels in acht!)

 2. Ik plant straks stokrooszaadjes en strooi wilde bloemzaadjes voor de bijen in de tuin. En als ze binnenkort in bloei staan, denk ik aan jullie kleine mannetje. 🌟

 3. Ik heb daarjuist een mooie bos bloemen mogen ontvangen. Via het kaartje ben ik hier terechtgekomen. Een heel mooi gebaar wat voor mij vandaag als een extra steun kwam. Jullie zoontje Warre is extra in mijn gedachten nu, ik wens jullie vandaag extra veel liefde toe.

 4. Pauwels Francine

  2 april 2020 at 8:06 am

  Ik heb aan een bevriend ouder koppel voorgesteld om voor hen de boodschappen te doen. Ze waren er heel blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Searching Rainbows

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Content is protected !!
Secured By miniOrange